Forn de Pa Artesà

Els blats antics, com l’espelta, el kamut, el Florence Aurora (o farina de Força) i d’altres ofereixen un aspecte i gust molt diferenciat als blats de producció intensiva i modificats genèticament, que són la majoria dels utilitzats en el procés de panificació en general.

Les fermentacions llargues amb llevat mare donen com resultat una millor digestió del pa i una durada més llarga de conservació.

Finalment, una cocció en un forn de llenya dóna unes aromes diferenciades.Per fer el pa, utilitzem farina que surt del blat cultivat amb criteris d’agricultura ecològica i mòlt en un molí de pedra.

Utilitzem farines, doncs, cultivades amb respecte al medi ambient, sense utilizar ni pesticides ni adobs químcs, la qual cosa fa que la farina resultant sigui natural del tot i conservi tots els nutrients essencials i no tingui restes de components contaminants. Són farines certificades pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

El blat que utilitzem es cultiva en una finca situada entre les comarques de la Conca de Barberà i l’Anoia, que s’ha proposat conrear varietats de cerals antigues, que s’adapten a l’entorn i que permeten recuperar el gust del pa que es feia abans.

A Cal Boli hi podeu trobar pa de pagès, integral d’espelta, multicereals, sègol, blat de moro, Fajol i blat Egipci (kamut).


A Cal Boli hi podeu trobar pa de pagès, integral d’espelta, multicereals, sègol, blat de moro, Fajol i blat Egipci (kamut).


També podreu degustar els nostres productes, tots els vins del Priorat i  passar una estona agradable xerrant i tastant vins.Ens podeu seguir all Facebook per estar al dia de les ofertes i promocions.Catàleg de productes:


Pots descarregar-te el nostre catàleg de productes:


Cal Boli - Scala Dei (Priorat) - Telèfon: 650 128 059