Qui som?

    


A casa dels nostres vesavis ja els deien a "Cal Boli", casa que d'un bon moment era situada a la Morera del Montsant. Anys desprès, aquesta casa va quedar situada a Scala-Dei, on va nèixer molt bona part de la nostra família, per descomptat, dedicats al món del cultiu de la vinya i l'elaboració de vins.

El 1999, Lluis Porqueres creu necessari que es puguin trobar tots els vins del Priorat al petit poble d'Scala-Dei. En aquest moment s'obre la Vinateria del Boli, fent honor al renom del meu avi i donant la possibilitat de poder comprar una bona botella de vi o simplement poder degustar aquest vi a copes, acompanyat d'altres productes de la comarca.  Es feia el pa ell mateix i va decidir oferir-lo també al públic. Va construir el forn de llenya i des d’aleshores elabora i ofereix pa de gran qualitat i de diferents varietats que també es pot adquirir amb els vins i altres productes del Priorat.A Cal Boli hi podeu trobar pa de pagès, integral d’espelta, multicereals, sègol, blat de moro, Fajol i blat Egipci (kamut).


També podreu degustar els nostres productes, tots els vins del Priorat i  passar una estona agradable xerrant i tastant vins.Ens podeu seguir all Facebook per estar al dia de les ofertes i promocions.Catàleg de productes:


Pots descarregar-te el nostre catàleg de productes:


Cal Boli - Scala Dei (Priorat) - Telèfon: 650 128 059